marți 6 iunie 2023

Cîțu: Nu diger alianța cu PSD/Fără măsuri populiste

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Fostul președinte al PNL, Florin Cîțu, susține că el nu a putut să digere alianța PSD-PNL, iar faptul că a vorbit împotriva partenerilor de guvernare i-a atras, în cele din urmă, schimbarea de la conducerea partidului.

„Nu am luat nicio decizie despre funcția politică de la Senat. Nimeni nu și-a depus candidatura până acum.

În primul rând este clar că alianța cu PSD nu a fost una pe care am putut să o diger, nu a fost ceva normal, iar măsurile populiste nu mi-au plăcut niciodată, din nicio poziție, pentru că fac rău românilor, arată bine pe hârtie dar vor distruge economia”.

El a continuat: ”S-a văzut foarte clar că apetitul pentru reforme a fost doar la mine. Reforma salarizării, reforma pensiilor, reforma administraţiei publice, lucruri pe care sunt bucuros că le-am băgat în PNRR, pentru că cei 30 de miliarde depind de aceste reforme, dar se pare că doar eu doresc să fac aceste reforme. Până la urmă, vom vedea cum vor sta lucrurile mai departe” a mai spus Florin Cîţu. 

Întrebat dacă PNL a ajuns un breloc al PDD, Cîțu a răspuns:

„Asta vor considera votanții. Rămân același om înconjurat de principii și valori liberale”.

Amintim că Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Decizia vine la câteva zile după ce preşedinţii de filiale din ţară i-au transmis o scrisoare prin care îi cereau demisia.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro