vineri 21 iunie 2024

Cîțu s-a cerut premier la întâlnirea cu USR

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Florin Cîțu ar fi dat de înțeles că își dorește să fie din nou premier, la negocierile cu USR. La finaul întâlniri USR-PNL de miercuri, Cîțu a spus că a fost „ca o terapie de grup” și că sunt șanse mari să fie refăcută coaliția de guvernare. Dacian Cioloș a descris discuțiile drept ”exploratorii”, comentând că el nu se mai ia după simțăminte și că așteaptă să vadă ce face PNL cu PSD.

„S-a propus premier voalat însă a fost refuzat. Că președintele partidului trebuie să fie și premier. Am zis să nu intrăm în discuția asta pentru că ne blocăm”, spun surse participante la negocieri.

În replică, Florin Cîțu le-ar fi transmis celor din USR că atunci nici miniștrii care au fost în guvern și au votat moțiunea nu ar trebui să se mai regăsescă în Executiv.

De cealaltă parte,  Marcel Ciolacu a anunțat că a vorbit cu Florin Cîțu și au stabilit să se întâlnească mâine, 4 noiembrie, cel mai probabil la Parlament.

„Am avut o discuție telefonică cu domnul Florin Cîțu că mâine ne vom vedea. Am anunțat că PSD va merge la consultări cu o propunere de premier”, a declarat Ciolacu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro