duminică 14 iulie 2024

Cîțu: USR e de vină că am bătut palma cu PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul PNL, Florin Cîțu, susține că USR este de vină pentru că liberalii au dat mâna cu PSD.

„Asta este în acest moment soluția pentru România”, susține președintele PNL, uitând promisiunile din campanie.

Florin Cîțu a fost întrebat miercuri seară de un jurnalist ce le transmite românilor care au votat cu PNL și cărora liberalii le promiteau că nu vor bate niciodată palma cu PSD.

„Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foștii parteneri, USR, au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi.

Suntem astăzi aici și trebuie să facem o guvernare pentru români. Iar ce le spunem celor care ne-au votat este că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat și niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluată sau va dispărea în această guvernare. Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care își asumă riscuri și muncesc în România, cei care plătesc taxe, și îi vom asigura din nou că nu le vom crește taxele. Pentru asta suntem acolo.

Dacă această guvernare înseamnă să fim alături de social-democrați, asta este, asta este în acest moment soluția pentru România. Dar, repet, îi asigur că nu vom abdica de la acele principii și măsuri pentru care am fost votați”, spune Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro