Cîțu vrea demisiile de onoare ale ministrilor USR-PLUS

Florin Cîțu așteaptă demisiile de onoare ale miniștrilor USR PLUS dacă depun moțiune de cenzură.

„Am ieșit toți în stradă împotriva lui Liviu Dragnea, care și-a dat jos propriul guvern”, a spus Cîțu.

El a precizat că merge astăzi la discuțiile cu USR-PLUS cu mandatul de a menține actuala Coaliție și a exclus varianta de a-și da demisia, cerută de useriști.
„Soluţiile se găsesc în coaliţie, nu în negocieri cu inamicii noştri, duşmanii poporului român, cu PSD sau cu extremiştii. Eu nu cred că în România astăzi cine vine în această coaliţie poate să aducă la masă extremişti. Votul BPN al PNL a fost în unanimitate de susţinere a premierului. PNL şi eu nu facem compromis cu PSD. A negocia cu PSD este a negocia împotriva poporului român”, a spus el.
Premierul Florin Cîțu a respins acuzațiile celor de la USR PLUS că adoptă practici pesediste pentru a impune adoptarea PNDL3.
„Niciodată PNL sau eu nu vom face un compromis cu PSD, nu vom fi alături de PSD,  PSD-ul lui Dragnea , a lui Ciolacu sau al altor pesediști. Cine este lângă PSD, este cu Dragnea și este cu Ciolacu. Cine încearcă să tranzacționeze voturi ale PSD pentru a-și da jos propriul guvern este lângă Dragnea și PSD.
Domnul minsitru are toate dovezile. Vă va arăta că a fost o schimbare la cerere a persoanei respectiv. Acum totul este transparent. Dacă aș fi domnul ministru, aș trimite corpul de control să vedem cum ies documente oficiale din minister. Dar asta aș face eu. Vedem ce va face domnul ministru, pentru că este o încălcare a legii să scoți documente din minister”, a declarat Florin Cîțu.
Comentează pe FACEBOOK