duminică 14 august 2022
spot_img

Cîțu cere relaxarea restricțiilor de Paște

Must read

spot_img

Florin Cîțu a anunțat, joi, că propune Comitetului Național pentru Situații de Urgență relaxarea restricțiilor în weeknd-ul Paștelui ortodox. Premierul propune să fie permisă circulația până la 5 dimineața în noaptea de Înviere, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20 în Vinerea Mare. Totodată, el propune ca stațiunile de pe litoral să rămână deschise, la o capacitate de cel mult 70%.

”Pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00. Magazinele să rămână deschise până la ora 20.00, vineri înainte de Paşte. Staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte)”, a tranmis premierul.

De altfel, Cîțu anunțase încă de ieri că mergem spre direcţia unei relaxări, însă condiţia principală este cea ca lumea să se vaccineze.

„Mergem, aşa cum vedeţi, în direcţia relaxării economiei, dar cu această condiţie – aceea să ne vaccinăm cu toţii. Este foarte important să înţelegem cu toţii că 1 iunie se va întâmpla doar dacă ne vaccinăm. Altfel nu avem şanse”, a declarat Florin Cîţu. 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro