luni 26 februarie 2024

Ciucă, despre impozitul progresiv: Trebuie o dezabatere cu societatea civilă și mediul de afaceri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, fostul premier Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că pe tema impozitului progresiv trebuie să existe o dezbatere cu mediul de afaceri şi societatea civilă. Afirmația acestuia vine după ce premierul Marcel Ciolacu a spus că la anul nu vor exista mărări de taxe și impozite, dar va trebui ca mediul de afaceri, politicienii, coaliţia şi guvernul să decisă dacă se va menţine cota unică – însă să fie cu adevărat unică – sau se va trece la impozitare progresivă.

”PNL, în momentul de faţă, nu susţine niciun fel de taxă pentru anul 2024, iar pe impozitul progresiv trebuie să existe o dezbatere nu doar la nivelul decizie politice, ci una împreună cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, astfel încât să găsim o formulă care să aducă modificările la Codul Fiscal”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit News.ro.

Liderul PNL a adăugat că modificări la Codul Fiscal sunt prevăzute în PNRR.
”Modificări la Codul Fiscal sunt cuprinse în jaloanele din PNRR, pentru că el va produce efecte pe termen mediu şi lung. Nu vorbim de un cod fiscal care să fie modificat în fiecare an”, a declarat Nicolae Ciucă.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro