duminică 10 decembrie 2023

Ciucă, despre tensiunile cu PSD: Nu ne permitem asta

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat joi, la sediul partidului, tensiunile din interiorul coaliţiei.

”Ne-am asumat să facem acest construct politic, mergem cu el până la capăt. Nu cred că ne putem permite, nici PNL, nici PSD, să producem un dezechilibru politic”, a spus Ciucă, potrivit news.ro.

Întrebat despre declaraţia premierului Marcel Ciolacu, potrivit căreia Rareş Bogdan nu ar trebui să mai participe la şedinţele coaliţiei, Ciucă a spus: ”Respectul trebuie să fie reciproc, nu doar de o parte sau de cealaltă”.

Întrebat dacă se pune problema ieşirii de la guvernare a PNL, preşedintele PNL a spus: ”Tocmai am vorbit despre seriozitatea responsabilităţii actului de guvernare. Actul de guvernare în momentul de faţă este între două partide, PNL şi PSD, ca atare ambele partide trebuei să îşi asume menţinerea stabilităţii coaliţiei şi guvernarea ţării. Nu ne putem permite să destabilizăm situaţia politică a ţării, pentru că, odată cu o astfel de situaţie, se produc efecte pe care nu le putem controla niciunul dintre noi”.

Preşedintele PNL a confirmat că a vorbit cu premierul Marcel Ciolacu după acest scandal.

”Aici este absolut obligatoriu să înţelegem că nu suntem într-o situaţie în care să ne suportăm sau să nu ne suportăm unii pe alţii. Ne-am asumat să facem acest construct politic, mergem cu el până la capăt. Nu cred că ne putem permite, nici PNL, nici PSD, să producem un dezechilibru politic în acest moment”, a afirmat Ciucă.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro