luni 22 aprilie 2024

Ciucă, întrebat dacă îl va susţine pe Ciolacu la prezidențiale: Sper să nu fie nevoie să ne salvăm unul pe celălalt

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, întrebat dacă îl va susţine pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, la alegerile prezidenţiale, că este prematură această discuţie, dar speră ca, prin deciziile pe care le iau împreună, să nu fie nevoie „să se salveze” unul pe celălalt.

„Relaţia dintre mine şi Marcel Ciolacu este una de respect. Nu i-aş spune de prietenie că atunci când vorbim de prietenie înseamnă că este mai mult decât ceea ce facem atunci când ne vedem la Guvern sau în întâlnirile formale. Este absolut important să scoatem în evidenţă faptul că împreună ne-am angajat în această construcţie politică, fiind conştienţi de faptul că România avea nevoie de stabilitate, are nevoie de stabilitate şi are nevoie de responsabilitate. Această construcţie politică în continuare se bazează pe respect şi sper ca, prin deciziile pe care le-am luat şi le vom lua împreună, prin atitudinea fiecăruia dintre noi, să nu fie nevoie să ne salvăm unul pe celălalt”, a afirmat Ciucă, la Antena 3, întrebat dacă l-ar „salva” pe Marcel Ciolacu de la soarta celorlalţi foşti preşedinţi ai PSD, transmite Agerpes.

Liderul liberalilor a adăugat că, dacă această coaliţie rezistă doar pe baza relaţiei dintre cei doi preşedinţi, dacă unul ar avea o problemă, atunci coaliţia nu ar mai exista şi stabilitatea României „s-ar duce pe apa sâmbetei”.

Întrebat dacă PNL îl va sprijini pe Marcel Ciolacu la funcţia de candidat în alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă a răspuns: „Eu cred că în acest moment este prematur să discutăm despre alegerile prezidenţiale”.

În context, întrebat dacă el va candida la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă a spus că este prematur, dar Statutul Partidului Naţional Liberal prevede că preşedintele partidului trebuie să îşi asume candidatura.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro