luni 26 februarie 2024

Ciucă, mesaj pentru ‘fiii risipitori’ care ‘bântuie prin anumite poziţionări’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că cei care “bântuie prin anumite poziţionări” vor realiza că adevăratul liberalism este la PNL  și că sunt așteptați să se întoarcă „acasă”. El s-a referit, evident, la liberalii care acum au alte abordări sau poziţionări.

“Mi-a venit în minte o pildă din Biblie, pilda fiului risipitor, care după ce a bântuit prin lume, la un moment dat s-a întors tot acasă. Cam tot aşa este şi cu cei care astăzi bântuie prin anumite abordări şi poziţionări, dar în final vor realiza că adevăratul liberalism este la Partidul Naţional Liberal. Şi ştiţi de ce? Pentru că faţă de ei mai are şi ceva în plus, care nu se regăseşte la niciun alt partid. Are sintagma naţional. Naţional eu am înţeles patriotism. (…) Sunt convins că la un moment dat, de aceea am zis că uşile sunt deschise, cei care rătăcesc prin lume  odată şi odată tot vor vedea unde este cu adevărat liberalismul”, a afirmat Nicolae Ciucă, la conferinţa de relansare a Institutului de Studii Populare, potrivit News.ro.

El a precizat de ce au nevoie cei rătăciţi. 
“Este o chestiune simplă pentru cei rătăciţi, au nevoie de două chestiuni, o busolă şi un azimut”, a adăugat preşedintele PNL.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro