joi 20 iunie 2024

Ciucă reacționează după termenul dat de Iohannis în cazul Bode

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
PNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode, acuzat de plagiat, până la momentul rotativei guvernamentale, a declarat, joi, prim-ministrul Nicolae Ciucă, după ce prședintele Klaus Iohannis a spus anterior că „este evident” că sunt probleme și că se așteaptă ca cel târziu la rocada guvernamentală din luna mai „să se ia o decizie clară”.
„Este o afirmaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, şi nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă. Este un mesaj pe care domnul preşedinte l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm, astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizii”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Reacția lui Bode după intervenția lui Iohannis

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că el și PNL vor lua o decizie astfel încât să nu afecteze „nici imaginea, nici parcursul” partidului, dar nici să dea „satisfacţie minciunii şi dezinformării”. 

„Cei de la USR au aruncat injurii şi acuzaţii nefondate, investind milioane de euro în campanii şi atacuri la adresa mea.

Am determinarea să arăt adevărul. Am explicat deja în PNL în urmă cu o săptămână, voi explica ori de câte ori va fi nevoie în partid.

Fiţi convinşi că PNL va lua o decizie împreună cu mine, astfel încât să nu afectăm sub nicio formă nici imaginea PNL, nici parcursul PNL, dar nici să dăm satisfacţie minciunii şi dezinformării”, a declarat, joi, la Albiţa, ministrul Lucian Bode, citat de News.ro.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro