duminică 10 decembrie 2023

Ciucă: Reducem unele cheltuieli, nu ne atingem de salarii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că măsurile pregătite de Executiv nu fac altceva decât să reducă şi să amâne acele cheltuieli care nu sunt absolut necesare, dar că nu vor fi reduse salariile bugetarilor.

”Prin aceste măsuri nu facem altceva decât să reducem şi să amânăm acele cheltuieli care nu sunt absolut necesare. Am făcut specificaţiile necesare privind domeniile, respectiv bunuri şi servicii, autoturisme, mobilier şi alte cheltuieli care trebuie foarte bine gestionate fără a ne atinge de serviciile medicale, de educaţie, fără a ne atinge de reducerea veniturilor salariaţilor şi asta doresc să fie foarte clar înţeles de către toată lumea”, a spus premierul.

Premierul a precizat că avem nevoie de acest echilibru şi în anul 2023.

”Aşa cum am menţionat, cifrele pe care le avem astăzi pe masă, legat de anul 2022, ne demonstrează că au fost măsuri care ne-au asigurat creştere economică, stabilitate, au făcut ca România să fie cea mai stabilă ţară din regiune şi ne creează perspectivele pentru a avea încredere că în continuare putem să mizăm pe creştere economică şi s asigurăm îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare”, a mai spus el.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro