marți 28 noiembrie 2023

Clasamentul celor mai mediatizați miniștri. Primul loc, ocupat de un liberal

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

 Ioan Marcel Boloș (PNL), ministrul cu cea mai mare expunere mediatică și în luna septembrie. Pe locurile doi și trei sunt ministrul Sănătății și cel al Transporturilor, ambii de la PSD.

Numele lui Boloș a fost menționat în 10.156 de materiale, cu 1.448 mai multe decât în august. Momentul cu cea mai mare expunere mediatică a avut loc pe 5 septembrie, când ministrul Finanțelor a dezvăluit că deficitul bugetar a ajuns la 2,66% din PIB, adică 45 de miliarde de lei, scrie adevarul.ro

Pe poziția secundă se află Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, care a intrat în atenția presei cu 6.683 de mențiuni, iar pe trei se situează Mihai Grindeanu, cu 6.382 de mențiuni în presă.

Ligia Deca (ministra Educației) înregistrează 4.242 de mențiuni în perioada analizată. Angel Tîlvăr (ministrul Apărării) este în top cu 3.912 materiale în care a fost monitorizat, iar Alina Gorghiu (ministra Justiției) este pe poziția 6 cu 3.541 de mențiuni, urmată de Florin Barbu (ministrul Agriculturii), menționat în 3.257 de materiale.

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, este pe locul 8, menționat în 3.211 materiale, în timp ce Sebastian Burduja a fost menționat în 2.879 de materiale. Top 10 demnitari din Guvernul Ciolacu este completat de Luminița Odobescu, ministra Afacerilor Externe, care a înregistrat 2.203 mențiuni în media din țară.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro