Clubul Bamboo sancționat din nou

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București, a scris pe pagina sa de Facebook că a găsit nereguli în funcționarea clubului Bamboo. Reprezentanții clubului ar fi repornit activitatea, fără să obțină autorizaţia de funcţionare. Amenzile au fost dublate şi au fost confiscate veniturile ilicite obţinute de aceștia în perioada suspendării activităţii.

„Aparent în lumea “intangibililor” suspendarea activității până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greșit.

Azi, în ciuda sancțiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitate fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu și-au scos autorizație de funcționare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei.

Cum e și normal, instituțiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile și au fost confiscate veniturilor ilicite obținute de operatorul economic în perioada suspendării activității comerciale.

În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locație cu atât de mult potențial nu se investește corect și nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate.

E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere”.

În 29 martie 2021 clubul Bamboo a fost închis alături de Loft şi Casa Di David, pentru 30 de zile.

Comentează pe FACEBOOK