Au închis primele cluburi de fițe!

LOFT si BAMBOO au fost închise pentru 30 de zile în urma controalelor făcute de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti. Cluburile nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus. 

Proprietarii clubului LOFT au primit sancţiuni în valoare de 42.000 de lei si suspendarea activităţii pentru 30 de zile. De asemenea, clubul Bamboo va fi închis pentru 30 de zile.

În urma verificării teraselor din parcul Herăstră,  Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile şi sancţiuni în valoare de 48.000 de lei.

De asemenea, în Herăstrău au fost date amenzi în valoare de 113.000 de lei şi  53 persoane au primit amenzi în valoare de 34.000 de lei.

„În Sectorul 1, la o societate comercială au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și la celelalte urmează să se ia și alte măsuri. În sectorul 2 o societate funcționa fără autorizație, a primit amendă. DSP va suspendă activitatea. Intră în vigoare noile restricții. Structurile vor fi suplimentate pentru prevenirea  răspândirii virusului.” declară purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Comentează pe FACEBOOK