luni 8 august 2022
spot_img

Concurs de lenevit în Muntenegru

Must read

spot_img

În Muntenegru se pune că sunt cei mai leneși oameni din lume și că nu le place munca.

O localitate din vestul țării a organizat o competiție pentru titlu de cel mai leneș om din Muntenegru. Regulile sunt următoarele: câștigă cel care se ridică ultimul din pat. Și cum era de așteptat, competiția nu duce lipsă de concurenți.

În localitatea muntenegreană Brezn, participanții stau întinși la umbra copacului şi se întrec în lene. Câștigător va fi desemnat concurentul care se va ridica ultimul din pat. În afară de banii pe care îi poți câștiga, premiul cel mai important este de “cel mai leneș om din Muntenegru”.

Marko, concurent: ”E prima dată când particip la această competiție. M-am înscris doar ca să întâlnesc alți oameni, să cunosc alți oameni dar, bineînțeles, și premiul e bun. Mi-ar plăcea să câștig competiția, de asta am venit azi aici”.

Dubravka, concurentă: ”Și pentru mine e prima oară când particip la competiție. M-am înscris cu dorința de a mă odihni, sincer să fiu. Îmi place și să socializez cu oamenii de aici și un premiu de 300 de euro e oferit pentru cine câștigă primul loc. Sper să câștig eu. Am un mesaj pentru adversarii mei de aici: ar trebui să renunțe imediat, pentru că eu o să câștig. Asta e”.

Mâncarea și apa sunt oferite de organizatori.  Concurenții au voie să se ridice de pe saltele doar ca să meargă la toaletă. În rest, odihnă cât cuprinde.

Concursul are loc de câțiva ani deja. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei. În anul 2019, câștigătorul a moțăit sub cerul liber timp de șapte zile și șapte nopți.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro