miercuri 28 februarie 2024

Ludovic Orban nu are CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE: Miniștrii testați negativ: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloș, Marcel Vela, Ionuț Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion Ștefan.

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ.

Întreaga conducere a PNL se află în carantină, după ce senatorul Virgil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic.

Ludovic Orbna a anunțat că el va fi izolat la Vila Lac 1.

Vom fi la dispoziţia medicilor, pentru a se face ancheta cu toate persoanele cu care am intrat în contact. Eu, ca premier interimar, mă voi izola la Vila Lac, de unde voi lua toate deciziile. Miniştrii vom vedea unde se vor izola, până la sosirea rezultatelor. Le-am recomandat să nu aibă niciun contact cu niciun angajat”, a precizat Orban, care a dat asigurări că miniştrii îşi vor exercita toate atribuţiile.

Ludovic Orban le-a recomandat, de asemenea, jurnaliștilor să se izoleze la domiciliu și să ceară testarea pentru Covid-19.

În aceste condiții, reprezentanții PNL nu vor merge la consultările convocate la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, în vederea desemmnării unui nou premier. 

Nu merg la consultări, pentru că ar însemna să-l pun în pericol pe preşedinte”, a declarat Orban, referindu-se la consultările de la Cotroceni pentur desemnarea premierului.

În România sunt până în acest moment 70 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro