sâmbătă 13 aprilie 2024

PSD, decizie în CEx pentru moțiune de cenzură împotriva Guvernului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderii PSD au decis marți, în ședința Comitetului Executiv, să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă Executivul își va asuma răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.

„Nu poți să nu depui o moțiune de cenzură indiferent de costuri, pe un lucru atât de ilegal. Nu subestimați capacitatea mea și a colegilor de a forma o nouă majoritate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, șeful PSD a anunțat că un Congres PSD va fi convocat cel târziu pe 1 martie.

„Nu evit (n.r. să fixeze data Congresului). Am explicat care sunt pașii. La următorul Comitet Executiv, vom veni cu modificările la statut. Toți colegii vor veni cu propuneri. La întâlnirea de la sfârșitul lunii cu grupurile parlamentare, cu președinții de organizații, de Consilii Județene se vor discuta principiile desfășurării Congresului și se va stabili data Congresului. E cel târziu pe 29 februarie sau 1 martie”, a spus Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu anunță convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru abrogarea pensiilor speciale.

„Deoarece a ieşit informaţia în spaţiul public că nu pot fi dublate alocaţiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am să solicit colegilor mei o sesiune extraordinară, iar pe ordinea de zi să fie eliminarea pensiilor speciale”, a mai precizat Ciolacu.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro