vineri 14 iunie 2024

Controale la ANAF în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lucian Heiuş este din 6 mai noul președinte ANAF. Acesta a anunțat pe canalul de YouTube că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va începe zilele următoare controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune. Se dorește combaterea evaziunii prin acţiuni ferme şi decisive.

Declarație a fost publicată de canalul de YouTube al ANAF și preluată de Agerpres.

„Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației”.

„Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, până la persoanele fizice”, a ținut să anunțe Lucian Heiuş.

„Trebuie să fim cu toții conștienți și responsabili și să înțelegem că un grad de colectare cât mai mare se traduce într-un buget național sănătos, care poate acoperi cu ușurință nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sănătatea sau infrastructura.

Vă promit că nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control! Nu voi accepta ca imaginea acestei instituții să fie murdărită de o mână de oameni care și-au pierdut reperele morale!”.

Numãrul de telefon 0723 568 179 a fost pus la dispoziția contribuabililor și este conectat la cabinetul șefului ANAF. Contribuabilii pot suna și reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF:

„Eu mă voi ocupa personal de verificarea și soluționarea cu fermitate a celor semnalate”.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro