duminică 19 mai 2024

Copilul minor al lui Chirica, palat de 1 milion de euro

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cazul copilului milionar al primarului din Iași, Mihai Chirica, revine în atenția publică. Micuțul Ștefan, în vârstă de 4 ani, avea cumpărată pe numele său încă de la vârsta de 1 an o proprietate în valoare de 250.000 de euro. Acum, Chirica construiește un adevărat palat pe acest teren.

Potrivit presei locale, casa de pe strada Manolache Drăghici va avea trei niveluri, o suprafață totală de 820 mp și o amprentă la sol de 300 metri pătrați.

“Vila-mamut va avea patru dormitoare generoase cu dressing-uri și băi proprii, iar la parter, pe lângă vestibul, living și „zona de dining” este prevăzut și un birou. Casa și terenul ridică investiția imobiliară a familiei Chirica la o valoare de aproximativ 1 milion de euro”, scrie 7Iasi.ro

Certificatul de urbanism a fost emis de Primăria pe care Chirica o conduce, în iunie 2020. Din 2020 și până în prezent, proiectul vilei lui Chirica a fost dezbătut în mai multe ședințe ale CMZI, dar verdictul a fost amânat în repetate rânduri, fie din cauza documentației incomplete, fie din motive de ordin tehnic și estetic. Acum proiectul „Palatului Chirica” a intrat în linie dreaptă.

Primarul susținut de PNL, inculpat într-un dosar DIICOT de înşelăciune cu un teren ce aparţine Primăriei Iaşi, trăiește, în acte, din leafa de primar și din veniturile soției, angajată la firma mamei, Lacta Han Prod SRL.

Cum și-a permis un teren de 250.000 de euro și o contrucție care-l va costa circa un milion de euro este deja o practică în România. Mama primarului a spus inițial că ea i-a făcut acest cadou nepotului, bani strânși din pensie. Ulterior,a  afirmat că în urmă cu un deceniu a vândut un aprtament și ulterior o mașină, scrie Reporteris.ro.

Mihai Chirica mai are o vilă de 200.000 de euro la Frasin.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro