luni 25 septembrie 2023

CORONAVIRUS. Orban: Suntem bine organizați

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ludovic Orban, premierul desemnat, a dat asigurărik, luni, că România este pregătită în cazul unor infectări cu coronavirus.

„Suntem bine organizați, suntem extrem de mobilizați în a lua toate măsurile care se impun”, a dat asigurări Ludovic Orban.

Liderul PNL susține că spitalele sunt în gardă în eventualitatea apariției de cazuri cu COVID-19.

„Cu siguranță. Deci am spus demult, în privința spitalelor, că suntem pregătiți pentru diagnosticare în situațiile care reclamă acest lucru, pentru… Aceste informații concrete puteți să le luați de la Ministerul Sănătății. Noi comunicăm periodic, luăm măsuri în funcție de situațiile care apar. Cât despre stocurile de materiale, de substanțe, de echipamente, știți foarte bine că la rezervele statului și, în general, în depozite stocurile erau egale cu zero. Noi am adoptat o OUG înainte de moțiunea de cenzură tocmai cu obeictivul de a achiziționa tot ce e necesar pentru prevenirea și combaterea coronavirusului. Oricând e necesar se comunică pe această temă. Au fost comunicări oficiale transmise de Ministerul Sănătății, secretari de stat care au comunicat permanent, au fost și responsabili de la Ministerul de Interne care au comunicat oficial”, a mai spus Orban.

Premierul desemnat  a mai precizat că termoscannerele sunt în procedură de achiziție.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro