duminică 26 mai 2024

COVID-19. Fost senator, petrecere pe malul mării

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul senator PNL Gigi Chiru a fost amendat cu două mii de lei după ce soția sa a postat pe Facebook fotografii în care cei doi petrec pe malul mării, la Eforie Nord, în plină epidemie de coronavirus.

Deținând cont de nicio restricție impusă prin Ordonanță Militară, Chiru și-a luat consoarta cu nume de floare și au mers duminică, pe un dig din Eforie, pentru a sărbători.

După postarea imaginilor pe Facebook chiar de către Violeta Chiru, polițiștii i-au găsit pe malul mării și i-au amendat pentru escapada lor cu 2.000 de lei.

„Nu voiam să intervin, dar…, să transformi un eveniment în familie, de sfintele florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat niciun decret, nicio lege, suntem izolaţi la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferinţă. Neputinţa sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzaţi pentru că suntem optimişti şi fericiţi”, a scris Gigi Chiru, după apariţia mai multor comentarii critice la adresa imaginilor postate de soţia sa.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro