sâmbătă 13 aprilie 2024

COVID-19. Rareș Bogdan: românii care vin acasă, în carantină

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Românii să vină în număr mare în țară, chiar dacă autoritățile i-au avertizat c, pe fondul pandemiei de coronavirus, vor sta două săptămâni în carantină.

A fost coadă de kilometri la frontieră, iar în ultimele 24 de ore au trecut granița aproximativ 18.300 de persoane, cetățeni români si straini, si peste 13.700 de mijloace de transport, informeaza marti IGPF, intr-un comunicat de presa.

Mai exact, pe sensul de intrare au fost aproximativ 9.200 de persoane cu 6.800 mijloace de transport, iar pe cel de iesire 9.100 de persoane cu 6.900 mijloace de transport, în plină pandemie de COVID-19.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îi avertizează pe toți cei care se întorc acasă că vor petrece următoarele două săptămâni departede familie, în locurile de carantină pregătite de autorități.

Toti intra in carantina, daca vin din zone rosii, respectiv in izolare. Sunt condusi in convoi cu politia si jandarmeria spre judetul de resedinta, iar acolo ii preia Prefectura, Politia si Jandarmeria si ii conduce spre locul de triere de unde sunt condusi civilizat spre carantina sau izolare. Sansa de a fi de Invierea Domnului cu familia din tara este practic ZERO, abia pe 21 aprilie vor iesi din carantina’, scrie Rares Bogdan pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro