joi 28 septembrie 2023

COVID-19. Tătaru: Relaxarea, în funcție de 1 Mai

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că nu se poate vorbi de relaxarea restricțiilor impuse din cauza COVID-19. El a spus că data de 15 mai, avansată pentru începerea măsurilor de relaxare, ţine foarte mult şi de evenimentele care se petrec până atunci.

Nelu Tătaru a afirmat că, dacă românii vor respecta restricţiile şi în zilele de 1, 2 şi 3 mai, atunci s-ar putea vorbi de o scădere a numărului de cazuri noi şi de decese.

„În acest moment data de 15 mai, avansată ca dată a relaxării, ţine foarte mult de evenimentele care se petrec până în acel moment. Avem 1, 2 şi 3 mai pe care trebuie să-l trecem, lipsa distanţării sociale, o lipsă a autoizolării înseamnă o reluare a transmiterii în comunitate. (…) La ce restricţii avem de respectat, nu vorbim de o relaxare decât în momentul în care putem să ne relaxăm. În acest moment nu putem să ne relaxăm”, a transmis Nelu Tătaru, potrivit news.ro.

Până în acest moment, în România au fost înregistrate 12.240 de cazuri de COVID-19. Peste 4.000 de persoane au fost vindecate, iar la ATI sunt internați 221 de pacienţi.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro