marți 6 iunie 2023

CTP criticat de actrița Roxana Condurache din „Teambuilding”

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

„Teambuilding” este un film controversat. Fimul produs de Micutzu și BRomania a fost desființat de Cristian Tudor Popescu atunci când a apărut.

Actrița Roxana Condurache, interpreta moldovencei Andreea”, le dă replica celor care au criticat filmul, printre care și Cristian Tudor Popescu. 

„Ce a zis domnul Cristian Tudor Popescu? E subcultură?! E, hai să nu, hai să ne trezim! Asta e realitatea, ăștia suntem noi! Hai să nu ne mai prefacem că nu mai avem timp și acum oricum în trending e să fim reali, să fim autentici! Recunoașteți că mai înjurați din când în când și vă face plăcere. Îl mai dai așa pe unul că nu ți-a răspuns la mesaj și ce bine te simți, gata te-ai răcorit!

Filmul Teambuilding chiar e super tare, l-am văzut de 5 ori, nu m-am plicitsit, m-am distrat, am râs, am fost cu prietenii mei. Mama, în schimb, a fost puțin șocată, s-a rușinat. Mama e femeie rușinoasă”, a declarat actrița pentru click.ro

Publicul este împărțit în două tabere.

Deși succesul la box office este de necontestat, comentariile negativeau apărut imediat după lansare.

„Până la jumătate, acasă, pe computer, (n.r. cât a văzut din film) și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre <>, cred că primatele ar începe să mă scuipe.

N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, spunea CTP, la vremea respectivă.

Filmul este o satiră despre viața din corporație. Din distribuție fac parte atât actori din noul val cât și actori consacrați.

În rețelele sociale, filmul a fost catalogat, de mulți, drept „o mizerie“, „mediocru“, „panaramă de film“, „porcărie“, „tentativă de umor“, „prostia în formă pură“.

Pe de altă parte, spectatorii din cinematografe și cei care au vizionat filmul pe Netflix, demonstrează că pelicula a avut un imens succes comercial.  Mulți au spus depre „Teambuilding“ că este „o comedie reușită“, „un început bun pentru filmul românesc“, „primul hate pe 2023“ sau „un film surprinzător, de referință“.

Sursă foto Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro