Cu 20 de genuflexiuni îți cumperi bilet de transport, la Cluj Napoca

Cu 20 de genuflexiuni îți cumperi bilet de transport, la Cluj Napoca

Inițiativă inediată la Cluj-Napoca. Pentru a-i îndemna pe oameni să facă mișcare, autoritățile locale au propus exercițiul fizic contra unei călătorii cu mijloacele de transport în comun.

Astfel, în prima staţie de autobuz SMART clujenii fac exerciţii fizice şi primesc bilet de călătorie. Dispozitivul montat distribuie gratuit bilete celor care execută corect 20 de genuflexiuni, într-un timp de două minute.

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun din Cluj-Napoca

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun din Cluj-Napoca Prima stație sportivă smart din România este lansată la Cluj-Napoca de echipa SportsFestival, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca. „Biletul de sănătate” este valabil pentru clujenii care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni. Astfel, puteți beneficia gratuit și sănătos de o călătorie cu transportul în comun în municipiu. Stația smart este amplasată pe strada Memorandumului pe sensul de mers către cartierul Mărăști.Biletul special poate fi accesat prin mișcare începând de astăzi până pe 6 octombrie 2020, între orele 5:00 – 23:00. Stația include o bancă de rezerve, stație smart de ticketing, fiind asigurate servicii de supraveghere video și servicii de igienizare zilnică. Proiectul este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg să găsească modalități de a introduce sportul / mișcarea în rutina zilnică.Informații: https://www.sportsfestival.com/biletul-de-sanatate/

Publicată de Municipiul Cluj-Napoca pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Aparatul SMART pentru bilete este o iniţiativă a unui festival de sport care încurajează mișcarea și promovează un stil de viață sănătos.

Automatul cu bilete pentru sănătate va rămâne aici timp de două săptămâni, scrie 3dots.ro.

Comentează pe FACEBOOK