luni 17 iunie 2024

Culmea hoției. Au furat wc-ul din parc și l-au dus acasă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Hoții au furat una dintre cele două toalete ecologice din Parcul Brădet, aflat în municipiul Petroșani. Infracțiunea a fost surprinsă pe camerele video de supraveghere, iar în scurt timp, polițiștii locali au dat de urma suspecților.

Agenții de poliție i-au urmărit pe hoții de toalete până în cartierul Bosnea de la marginea orașului și au recuperat toaleta publică dintr-o curte. Al doilea WC ecologic din parc nu este funcțional, motiv pentru care localnicii au plecat doar cu o toaletă către casă.

În urma furtului, hoții au produs pagube și prin distrugerea instalațiilor de apă.

„Când au furat toaleta au spart acolo și conductele. Cele două WC-uri erau racordate la canalizare și alimentate cu apă din sistem, dar acum trebuie să reparăm stricăciunea”, a declarat Ciprian Preda, administrator în cadrul Primăriei Petroșani, potrivit  ziarului Cronica Văii Jiului.

Nu a fost singurul incident petrecut în ultimele luni în parcul Brădet din Petroșani, aflat în apropiere de munții Parâng.

În toamna anului 2022, zona de agrement a fost invadată de urșii din Parâng, atrași de fructele de pădure și de gunoaiele lăsate de turiști. Unul dintre animalele sălbatice a fost capturat de autoritățile din Valea Jiului, însă pentru câteva zile, intrarea în parc a fost interzisă oamenilor, din motive de siguranță.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro