joi 19 septembrie 2024

Cum arată arteziana de 20 milioane lei a lui Negoiță

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Arteziana în valoare de 20 de milioane de lei a fost prezentată de primarul sectorului 3, Robert Negoiță. Primarul spune că fântâna din parcul Titan „aerează” apa din lac și îi va „invita” seara pe bucureșteni să iasă în parc.

Cum arată arteziana de 20 milioane lei făcută de primarul Robert Negoiță în Parcul Titan

 

„Suntem în Parcul IOR, cel mai frumos parc din București, și, da unde avem și un lac frumos, care, câteodată, mai ales vara are ceva probleme, mai ales vara, în sensul în care apa nu este la calitatea care trebuie. Ce trebuie făcut? Trebuie aerată apa pentru că apa, lacul IOR este un lac de strat freatic, un lac stătător. Nu e un râu care să curgă prin el și să împrospăteze apa. Ce avem de făcut? Să o aerăm. La un moment dat aici era o fântână arteziană care arăta cât de cât, dar nici într-un caz la acest nivel. Avem o fântână arteziană care ajută foarte mult la aerarea apei și la calitatea apei. Și, da, începe să arate așa cum trebuie”, a explicat Negoiță pe Facebook.

Primarul spune că zilele acestea se fac probele, iar în curând arteziana va fi pusă în funcțiune.

„În cel mai scurt timp va fi funcțională și nu doar că aerează apa și pentru noi cei care o vedem, o să fie cu program, cu muzică, cu lumini, un aspect frumos, să ne invite să ieșim seara în parc. Există finațare europeană pentru așa ceva, avem documentele pregătite ca să luăm bani europeni pentru acest obiectiv”, a mai spus Negoiță.

 

Cum explică Negoiță achiziția a 80.000 de plante exotice

 

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din Capitală, vine cu o explicație aberantă pentru achiziția a 80.000 de plante exotice: banani japonezi, rodii sau mandarini au costat peste 300.000 de euro.  „Majoritatea sunt specii care mor în România”, avertizează o specialistă consultată de către Buletin de București.

„Le avem ca să le avem pentru că eu consider că o componentă a educației este și aceasta. Să vină copiii, să vină oameni care nu-și permit să meargă să le vadă în zonele tropicale, și atunci să le vadă aici, în București. Avem această oportunitate care se numește Hala Laminor și care arată extraordinar și care este vizitată din ce în ce de mai mulți oameni. Noi nu facem recoltă acolo”, a spus primarul Robert Negoiță pentru Buletin de București.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro