duminică 26 mai 2024

Cum explică Turcan numirea sa la Ministerul Culturii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deputata PNL Raluca Turcan, desemnată ministru al Culturii, a explicat, pe Facebook, ce o recomandă pentru acest portofoliu ținând cont de faptul că este economistă.

„Aș dori să menționez încă de la început faptul că, de profesie, sunt economist și am acumulat o experiență managerială importantă. Nu sunt om de cultură, însă, cred cu putere că pe un om politic îl definesc faptele și realizările efective pentru domeniul pe care urmează să îl coordoneze. Trebuie să spun că am lucrat pentru perioade importante de timp cu oameni de cultură, încercând să sprijin acest domeniu esențial pentru România și să pun în valoare cultura românească. Prin această desemnare, mi se oferă șansa să fac mult mai mult”, a povestit Turcan pe pagina ei de socializare.

Ea a mai explicat că a exercitat funcția de președinte al Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, astfel că a avut ocazia să cunoască activitatea ministerului, problemele de finanțare, neajunsurile politicilor publice, a lucrat la proiecte importante pentru domeniu: legea drepturilor de autor, legea managementului instituțiilor de cultura, legea SRR-SRTV.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro