luni 17 iunie 2024

Cum mai fură primarii: Contract de lucrări de pietruire a unor drumuri deja asfaltate

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Au avut loc percheziţii de amploare la sediul unei primării din Timiş, după ce fostul primar a contractat şi a achitat lucrări de pietruire a unor drumuri care erau deja asfaltate. Prejudiciu este de 270.000 de lei.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J Timiş sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară şi 7 mandate de percheziţie auto la sediul unităţii administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă, la sediile a patru societăţi comerciale din Timişoara, Lugoj şi Sânandrei, precum şi la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj.

Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual, constând în contractarea de către o societate comercială a unor lucrări de întreţinere drumuri comunale şi decontarea acestora în baza unor documente cu conţinut ireal”, a transmis IPJ Timiş, relatează News.ro.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro