luni 17 iunie 2024

Cumnata lui Grindeanu, numită inspector școlar general în Timiș

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Aura Danielescu (PSD), cumnata lui Sorin Grindeanu, a fost numită inspector școlar general în Timiș. Danielescu a mai ocupat această funcție înainte de 2020, când fostul ministru Monica Anisie a decis să nu-i mai prelungească mandatul pentru a-l numi pe post pe consilierul județean PNL Marin Popescu, astăzi schimbat din funcție.

Concret, ordinul semnat pe 10 martie 2022 de ministrul liberal al Educației Sorin Cîmpeanu și obținut de G4Media.ro prevede următoarele: “Începând cu data de 11 martie 2022, doamna profesoară Danielescu Aura Codruța este numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022, cu rezervarea catedrei pe care este titulară”.

La eliberarea sa din funcție, în martie 2020, Aura Danielescu i-a transmis ministrului liberal de la acea vreme, Monica Anisie, o scrisoare deschisă în care o amenința cu instanța.

“Voi depune, luni, o plângere la CNCD! Voi invoca schimbarea mea pe criterii politice! E o discriminare clară și voi face uz de capacitatea de înțelegere a unor profesioniști! Și…ne vedem la Strasbourg! La Comisia pentru drepturile omului! Voi da un ton în țara asta că e vremea schimbării! Că indiferent de Guvern și partid politic. ați putea avea bunul simț ca după 30 de ani să lăsați școlile să se dezvolte!

(…)Rău faci, Monica, rău vei primi! Pe mine mă apără Dumnezeu și tatăl meu, așezat lângă EL! Pe tine? Nu știu zău cât timp te vei putea apăra tu!“, relata publicația Tion.ro.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro