duminică 14 iulie 2024

Cumpănașu ține cursuri de etică la MEC

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Asociația pentru Implementarera Democrației (AID) condusă de controversatul Alexandru Cumpănașu a încasat un milion de euro pentru a ține cursuri de etică la Ministerul Educației. Mai exact, pentru „creșterea nivelului de educație anticorupție în randul personalului angajat al Ministerului Educației”, scrie NewsWeek.

Contractul a fost semnat în 28 martie 2019, pe o durată de 18 luni. Buget alocat: 4.892.870,30 lei, din care: 4 milioane bani europeni, iar restul de 800 de mii sunt finanțare din bugetul Ministerului Educației.

Împreună cu Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza (APAIC), Asociația lui Cumpănașu, acuzat că seduce minore, au avut minisunea de a crește capacitatea instituțională a MEC de „aplicare a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică, integritate și anticorupție la nivelul activității sale manageriale și administrative.”

Amintim că Alexandru Cumpănașu a avut mai multe discuții nepotrivite cu minore, pe contul său de Tik Tok.  Cumpănașu declară și pretinde iubire unor minore. Într-o altă înregistrare video, Cumpănașu pretinde că a făcut sex cu profesoare în toaleta școlii.

Procurorii au deschis dosar penal în cazul acestuia.

Comentează pe FACEBOOK

author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro