duminică 10 decembrie 2023

Dacia Duster în topul celor mai bune maşini 4×4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Jurnaliștii britanici de la Autocar au plasat SUV-ul Dacia Duster, produs la Mioveni, pe locul 10 într-un clasament al celor mai bune mașini 4×4 și off-road ale anului 2023.

Potrivit acestora, mașina românească este „suficientă pentru a aborda zonele sălbatice”, informează Profit.ro.

Duster-ul se află în lista mașinilor off-road împreună cu nume grele din industria auto precum Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Toyota Land Cruiser, Mercedes-Benz G Class și noul model Ineos Grenadier. Deși aceste mașini sunt recunoscute ca fiind net superioare, ele au prețuri ridicate din cauza tehnologiilor avansate pe care le oferă. Duster este considerat mai mult un SUV de șosea și este adesea subestimat în ceea ce privește capacitățile sale off-road.

„Nu este la fel de ieftin pe cât a fost (acum nu există o versiune Access entry-level cu tracțiune integrală), dar cu puțin sub 21.000 de lire sterline pentru Expression dCi 115 4×4 este încă accesibil, indiferent de tipul de vehicul căutat (vă veți chinui să obțineți un supermini specificat în mod similar pentru acea sumă în zilele noastre)”, au scris britanicii.

Britanicii mai spun că Duster 2 este „mai modernă şi mai compactă decât predecesorul”, că „direcţia este precisă, controlul caroseriei bun şi are aderenţă mai mult decât suficientă”, dar şi că „suspensia uşoară şi lungă combinată cu anvelope de profil înalt, vă permit să abordaţi denivelările şi gropile cu o încredere rară”.

În articol se mai precizează că Duster „se simte şi mai bine pe şosea”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro