miercuri 29 noiembrie 2023

Cioloș, noul președinte al USR-PLUS

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dacian Cioloș l-a învins pe Dan Barna și va fi noul președinte al USR-PLUS. Cioloș a câștigat turul al doilea al scrutinul online pentru funcția de președinte al partidului, la 700 de voturi diferență de Barna, potrivit Hotnews. Primul tur al alegerilor interne fusese câștigat tot de Dacian Cioloș. Rezultatul scrutinului online urmează să fie validat de Congresul USR-PLUS care va avea loc sâmbătă și duminică, la Romexpo.

Noul președinte USR PLUS spune că Biroul Național va decide poziția de negociere pe care o va avea formațiunea după moțiunea de cenzură.

„Știți care a fost poziția USR PLUS de până acum. Nu cred că această poziție se va schimba. Putem intra într-un guvern de coaliție cu PNL și cu UDMR dacă avem un premier cu care putem lucra și în niciun caz acel premier nu poate să fie Florin Cîțu. Deocamdată nu e clar ce-și dorește PNL.

Mâine alegem noul Birou Național. După ce avem o primă discuție în Biroul Național, avem ce să discutăm. În primul rând așteptăm rezultatul moțiunii de cenzură”, a afirmat, vineri seara, Dacian Cioloș.

La rândul său, Dan Barna l-a asigurat pe Dacian Cioloș că îi va rămâne alături în proiectul USR-PLUS.

„Deși avem acest rezultat, care nu mă bucură, spun în continuare că decizia de fuziune a fost una corectă și necesară.

Am foarte multă încredere că în 2024 acest partid va da președintele României.

Îi spun lui Dacian clar: Rămân alături în acest proiect”, a punctat Barna.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro