duminică 14 iulie 2024

Dan Voiculescu, preot. Fostul turnător al Securității s-ar putea apuca de spovedit

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dan Voiculescu vrea să devină preot, anunță CanCan, potrivit defapt.ro. Dacă va deveni preot, fostul turnător al Securității, cunoscut sub numele de cod „Felix”, va avea inclusiv dreptul să spovedească.

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, care are în portofoliu, printre altele, posturile Antena 1 și Antena 3, a absolvit, în 2023, Facultatea de Teologie. 

Sursa citată scrie că acesta a primit propunerea de a susține câteva examene suplimentare pentru a fi hirotonisit ca preot.

„După ce am luat licența în teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc. Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire”, spunea Dan Voiculescu pe blogul personal, în luna august.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro