luni 26 februarie 2024

Daniel Băluță: Centru de Excelență Booking.com, în Sectorul 4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Platforma de rezervări de spaţii de cazare online Booking.com deschide în zona Tineretului din Bucureşti noul său Centru de Excelenţă, anunţă primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă. Vor fi generate direct aproximativ 700 de locuri noi de muncă, însă, indirect, această investiţie va duce la o dezvoltare majoră a comunităţii, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiţii urmează să îşi dubleze suprafaţa până la 63.000mp, mai spune edilul.

„Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4! Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să îşi deschidă aici noul său Centru de Excelenţă! Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafaţa de 32.000 mp.

Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiţie atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunităţii noastre se simte şi prezintă garanţii de viitor. La doar câteva sute de metri distanţă pe Calea Şerban Vodă şi-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla, iar pe Şoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiţii de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, iar aceştia nu sunt singurii… Le mulţumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4, ştiu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureştiului”, scrie, marţi, primarul Daniel Băluţă, pe Facebook.

Edilul promite că va continua digitalizarea, dezvoltarea infrastructurii, investiţiile şi că va lupta în continuare pentru a echilibra zona de sud cu cea de nord a Capitalei în ceea ce priveşte dezvoltarea.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro