Dansatoarea de manele Emy, angajată la DSP București

Dansatoarea de manele Emy, angajată la DSP București

Angajări „strategice” la DSP București. Dansatoarea Emy,  la anchete epidemiologice direct din videoclipurile maneliștilor. 

Angajările la Direcțiile de Sănătate Publică se fac …nu se știe după ce criterii. Totuși, angajarea Mariei Emylia Florescu, cunoscută și sub numele de Emy dansatoarea, aceasta trecând pe la emisiunea Acces Direct și apărând în videoclipurile maneliștilor, este de-a dreptul frapantă.

Cu siguranță aceasta este „recomandarea” cuiva și a fost angajată fără concurs, în timpul stării de alertă, pentru că legea permite.

Astfel, în data de 6 noiembrie, Direcția de Sănătate Publică a postat un anunț de angajare fără concurs pe perioadă determinată pentru doi medici de medicină generală, un medic stomatolog, un biolog, un asistent medical principal igienă, un asistent de medicină generală principal, cinci asistenți de medicină generală și un post de inspector de specialitate debutant, potrivit comisarul.

Feblețea lui Vijelie ne va face anchete epidemiologice

În urma selecției dosarelor depuse, au rămas patru persoane pentru cele două posturi de medici medicină generală, trei candidați pentru postul de medic stomatolog și 11 candidați pentru singurul post de inspector de specialitate debutant. Pentru celelalte posturi probabil că nu s-a prezentat nimeni. Candidații selectați s-au prezentat la un interviu în data de 13 noiembrie, iar printre câștigători s-a numărat și Maria Emylia Florescu, care a reușit să-și spulbere ceilalți 10 contracandidați. Punctajul obținut de aceasta, de 93,33, a fost chiar mai mare decât al medicului stomatolog și al unuia dintre cei doi medici de medicină generală angajați de DSP în urma interviurilor.

Ce spun reprezentnații DSP București

“Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență”.

Comentează pe FACEBOOK