luni 17 iunie 2024

De la 1 iulie rate mai mari și bani mai mulți

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Din data de 1 iulie s-au schimbat multe. Peste trei milioane de pensionari vor primi un ajutor de 700 de lei, iar valoarea tichetelor de masă ajunge de 20 de lei la 30 de lei.

Creditele luate în ultimii trei ani vor crește, iar românii vor plăti rate mai mari. În acest timp, autoritățile caută bani la cei care și-ar fi ascuns averile.

Deja se lucrează la tipărirea taloanelor de pensie.

Valoarea tichetelor va crește de la 20 de lei la 30 de lei, iar un angajat va putea primi lunar pentru hrana și 600 de lei.

Și indicatorul IRCC a crescut de la 2,65% față de 1,86, cât a fost până acum. Pentru un credit de 50.000 euro, rata va crește cu 125 de lei.

Tot de la 1 iulie, angajările la stat sunt stopate. Numai concursurile de angajare deja lansate se vor desfășura în continuare. Numai în ultima lună au fost o grămadă de anunțuri de angajare, pentru sute de posturi în ministere.

Inspectorii fiscali au început să verifice averile a peste 560.000 de români. Motivul: diferențe de 20 de miliarde de euro între veniturile declarate și cele estimate de autorități.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro