duminică 14 iulie 2024

Florea, obligat de instanță să prezinte bugetul defalcat pentru 2019

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primăria Sectorului 5 este obligată de instanță să prezinte bugetul defalcat pentru 2019. Astfel că, fostul edil Daniel Florea trebuie să dea explicații despre cum a cheltuit banii publici.

Decizia aparține Curții de Apel București, care dă astfel câștig de cauză PLUS.

”Curtea de Apel Bucureşti constată în mod definitiv ilegalităţile comise de PSD şi Daniel Florea în Primăria Sectorului 5”, a scris pe Facebook liderul PLUS București, Vlad Voiculescu.

El a postat și capturi ale soluțiilor pronunțate de Tribunalul București și Curtea de Apel București, în procesele intentate PLUS Primăriei Sectorului 5.

 

„Am câștigat în numele PLUS litigiul împotriva Primăriei Sectorului 5 ce are ca obiect obligarea acesteia de a pune la dispoziție bugetul defalcat aferent anului 2019 – dosar nr. 30448/3/2019. În vara lui 2019 am solicitat Primăriei Sectorului 5, condusă de Daniel Florea, să ne pună la dispoziție, defalcat, Bugetul Primăriei Sectorului 5. Nu am primit niciun răspuns așa că ne-am adresat Tribunalului București. În instanță, atât în primul ciclu procesual (Tribunalul București), cât și în recurs (Curtea de Apel București), Primăria a fost reprezentată de avocați care au fost plătiți din bani publici. Realizați absurdul situației? Cetățenii își doresc să afle cum le sunt cheltuiți banii, iar Primăria angajează avocați din banii cetățenilor pentru a se opune furnizării acestor informații”, a scris pe Facebook avocatul Alexandru Dimitriu., potrivit Hotnews.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro