Decoraţiunile de Crăciun sub formă de chiloţi revin în forță

Decoraţiunile de Crăciun sub formă de chiloţi revin în forță

Decoraţiunile de sărbători în formă de chiloţi revin și anul acesta în atenția internauților. În iarna lui 2020, decorațiunile de Crăciun care arată ca niște chiloți atârnați pe sârmă la uscat pot fi admirate în comuna Podari din Dolj, la 10 kilometri de Craiova.

„Oamenii din Podari spun că le plac decoraţiunile, nu am avut reclamaţii. Fiecare îşi imaginează ce vrea. Eu le văd ca pe o perdea. Am doi copii şi când dau perdeaua la o parte, şi fata, şi băiatul, exact forma asta o ia. Dacă unii îşi imaginează că sunt chiloţi, ce să zic? E bine că sunt de damă, nu de bărbat. Lăsam loc de interpretări dacă erau de bărbaţi şi noi susţinem familia tradiţională”, a explicat amuzat Aurel Gheorghiţă, primarul comunei Podari, potrivit adevărul.

Dacă oamenii mai în vârstă din Podari nu s-au gândit că decoraţiunile stradale ar putea fi asemănate cu lenjerie intimă, tinerii şi-au făcut deja planuri: „Sunt haioase, abia aşteptăm să ne facem selfie. Era bine să fie colorate, roşii în special. Poate le vopsesc anul viitor”, au declarat mai mulţi tineri.

Astfel de decorațiuni au îmbodobit în anii trecuți orașele Filiași și Fălticeni.

Comentează pe FACEBOOK