sâmbătă 20 iulie 2024

Derapajele unui primar PSD, propagandist înfocat al lui Putin

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul PSD din localitatea Sâmburești (județul Olt),  Iulian Preda este unul dintre cei mai înfocați propagandiști al lui Vladimir Putin și ai Rusiei. „Fake news”-urile distribuite pe pagina sa de Facebook frizează ridicolul.

Potrivit edilului social-democrat, s-au adus la “ordin globalist”, în pădurile din nordul județului Orl, șacali pentru a „omorî micul producător.”

„S-au adus și eliberat prin pădurile nordului județului un număr de 3.000 de șacali. Ne poate spune cineva care este valoarea cinegetică a acestui monstru de import? Ne poate spune cineva de ce autoritățile publice locale nu sunt consultate referitor la această populare artificială cu niște răpitori înăscuți?

Aceste animale au fost aduse intenționat, la ordin globalist, urmărindu-se ca prin această acțiune să fie tăranii constrânși să nu mai crească prin gospodăriile proprii păsări, ovine, caprine, porcine, astfel încât să se grăbească omorârea micului producător și transformarea lui în client de hypermarket.

Noi nu mâncăm gândaci, creiere bolnave…”, a scris primarul pe Facebook, potrivit NewsWeek.

Pe aceeași pagină de Facebook, Preda face propagandă în favoarea „neutralității” României în războiul din Ucraina.

Recent, în momentul în care președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a ținut un discurs adresat Parlamentului României, primarul Preda l-a catalogat pe acesta drept „bufon, circar sososist”.

Aseară, Parlamentul României l-a ascultat și aplaudat pe bufonul ăsta, un circar sorosist care și-a distrus propria-i țară adoptivă, la ordin. Globalismul, sub formele sale cele mai nebănuite…”, a scris el pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro