Dezvăluiri șocante: Meghan Markle, la un pas de sinucidere

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară.

Meghan a mărturisit că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Aceasta a afirmat că a avut chiar și gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor medical, informează Digi24.

Pprințul Harry confirmă cele spune de soția sa. Acesta a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan.

„M-a durut”, a mărturisit el.

Se pare că unii dintre membrii familiei regale britanice au exprimat în faţa lui Harry anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey.

„Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan.

Meghan și Harry așteaptă în vara acestui an al doilea copil, o fetiță.

Comentează pe FACEBOOK