joi 7 decembrie 2023

Diana Şoşoacă a mers la Ambasada Rusiei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

La Ambasada Rusiei a avut loc o recepție cu ocazia Zilei Diplomatului Rus. Printre invitați, s-a numărat și senatoarea Diana Şoşoacă. Imagini de la eveniment au fost postate pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice.

Ambasada a anunțat că au fost expuse fotografii ”dedicate Operaţiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina (OMS), misiunii umanitare a Rusiei în regiunile Donbas, Zaporojie şi Herson”.

”Pe data de 9 februarie 2023, Ambasada Rusiei la Bucureşti a găzduit o recepţie cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, la care au fost prezenţi reprezentanţi ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenţii guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de ştiinţă şi de cultură, precum şi compatrioţi”, se arată pe pagina de Facebook a ambasadei.

Intr-una dintre imagini se află și Diana Şoşoacă, chiar lângă ambasdorul Kuzmin.

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Rusiei în România, Valery Kuzmin a adresat participanților un discurs de bun venit.

”În hol au fost desfăşurate expoziţii de fotografie dedicate Operaţiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina (OMS), misiunii umanitare a Rusiei în regiunile Donbas, Zaporojie şi Herson, precum şi aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”, a mai anunţat Ambasada Rusiei.

Nu este prima dată când Diana Şoşoacă se întâlnește cu ambasadorul Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin. În martie 2022, împreuna cu delegaţia din care au mai făcut parte şi deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca şi Francisc Tobă, au transmis ambasadorului rus dorinţa de neutralitate a României şi disponibilitatea de a media negocieri de pace la Bucureşti.

În mai 2022, şase parlamentari, au solicitat, într-o scrisoare deschisă adresată mai multor instituţii, între care SRI şi SIE, să fie făcute „demersuri diplomatice” pentru „negocieri în vederea încetării ostilităţilor” din Ucraina. Unul dintre cei șase parlamentari era Diana Șoșoacă.

„Odată ce acceptăm să trimitem muniţie de război în Ucraina, (…) ne constituim în parte beligerantă”, susţineau ei.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro