sâmbătă 22 iunie 2024

Diana Șoșoacă avocata urșilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a transformat, mai nou, în avocata urșilor. Aceasta i-a certat pe localnicii din zona Transfăgărașanului că îi alungă, în loc să îi hrănească.

Fiind pe Transfăgărășan, aceasta a întâlnit o ursoaică cu mai mulți pui. Senatoarea Diana Șoșoacă a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook.

La un moment dat senatoarea intră în polemici cu câțiva localnici care veniseră să alunge animalele, scrie Ziarul de Iași.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR.

„Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta.

Doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, iar senatoarea le reproșează că în loc să-i hrănească îi sperie.

„Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

„Pe vremea lui Ceaușeșcu se împușcau urșii doamnă”, îi spun aceștia.

„Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le spune Șoșoacă după ce aceștia se plâng de urșii care vin în sate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro