marți 28 noiembrie 2023

Discriminare în USR-PLUS: Au voie doar cei vaccinți

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Conducerea USR-PLUS se pregătește de alegerile interne, programate pentru data de 2 octombrie, luptă în care s-ay înscris Dan Barna, Dacian Cioloș și Irineu Darău. Pentru a avea însă acces la eveniment și implicit, pentru a-și putea exercita dreptul la vot, membrii partidului vor trebui să se vaccineze anti-COVID-19. Cei nevaccinați sunt ca și inexistenți.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat că „decizia Biroului Naţional este că doar persoanele vaccinate participă, pentru că USR PLUS susţine vaccinarea şi am vrut să dăm un semnal politic în această direcţie”.

De asemenea, Dan Barna spusese încă de luna trecută că toţi delegaţii la Congresul partidului vor trebui să fie vaccinaţi anti-COVID, altfel aceştia vor fi înlocuiţi de supleanţi, neputând să voteze nici online. 

Dacian Cioloș nu este însă de acord și a cerut ca și persoanele nevaccinate cu contraindicație de la medic să poată participa la Congres. Cioloș a susținut că sunt oameni care nu se pot vaccina împotriva COVID-19, cu condiții de sănătate preexistente care au contraindicație pentru vaccin, motiv pentru care trebuie schimbată această hotărâre a Biroului Politic Național. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro