sâmbătă 22 iunie 2024

Două românce scriu istorie pentru Lamborghini și Nissan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Două românce scriu istorie în industria auto. Andra Guțui și Marcela Sărmășan, fondatoarele firmei de „naming” Namzya, sunt cele care „au botezat” trei dintre cele mai importante modele Lamborghini din acest an, iar acum sunt autoarele strategiei de „naming” pentru viitoarele concepte de mașini electrice Nissan din gama Hyper.

Lamborghini a ales să lucreze cu cele două românce pentru găsirea celor mai potrivite nume pentru viitoarele autoturisme electrice și astfel „iau naștere” Invencible, Revuelto și Lanzador.

Colaborarea cu Nissan le aduce din nou în prim-plan pe Andra Guțui și Marcela Sărmășan.

„Suntem foarte mândre să anunțăm, din nou, o lansare importantă pentru care am lucrat alături de Nissan: O întreagă gama de concept car-uri ce vor fi prezentate anul acesta la Japan Mobility Show 2023”, a declarat Andra Guțui, potrivit NewsWeek.ro.

Conceptcar-urile Nissan Hyper, botezate de Andra Guțui și Marcela Sărmășan

„Gama “Hyper” EV concept vehicles, este o gama conceputa pentru a satisface nevoile in schimbare ale mediului, ale societatii de astazi si ale generatiilor viitoare.

In cadrul gamei Hyper se regasesc:

1. HYPER TOURER – un minivan full electric, care are ca scop crearea legaturii intre oameni in timpul calatoriei impreuna. Hyper Tourer combina esenta “omotenashi” (Ospitalitatea japoneza), cu diverse tehnologii avansate.

2. HYPER ADVENTURE – SUV sport conceput pentru cei pasionati de aventurile in aer liber si de un stil de viata ecologic.

3. HYPER URBAN – un concept crossover dedicat completarii gusturilor sophisticate ale conducatilor din mediul urban si suburban, care sunt preocupati si de sustenablitate.

4. HYPER PUNK – un crossover compact complet electric, conceput pentru creatorii de continut, artisti, si cei care imbratiseaza stilul si inovatia.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro