joi 30 mai 2024

Duster Extreme, cel mai spectaculos model Dacia

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dacia lansează Duster Extreme. Ediția specială pare să fie cel mai spectaculos Duster construit vreodată la uzina de la Mioveni.

După ce a anunțat Duster Urban, mașina pe care o comanzi și primești cadou o trotinetă electrică, Dacia le propune clienților și Duster Extreme Limited Edition.

Clienții pot alege una dintre nuanțele exterioare Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue, Arizona Orange. 

Duster Extreme Limited Edition este ușor de recunoscut. Prezintă accente portocalii în grila radiatorului, în carcasele oglinzilor și pe barele acoperișului. În plus, denumirea modelului este scrisă cu același portocaliu pe ușa portbagajului. Modelul este echipat cu jante negre de 17 inci, cu finisaj lucios, scrie ProMotor.

Ca dotări, Dacia Duster Extreme dispune de ceea ce se găsește și pe versiunea Prestige, mai exact aer condiționat automat, sistem media ascuns în spatele unui panou sensibil la atingere de 8 inch cu suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Versiunea Extreme a fost confirmată în Franța de directorul de comunicare al Dacia, Christophe Lavauzelle, și va ajunge pe toate piețele din Europa în 2022 – spre deosebire de Urban, care va fi disponibilă doar în țara noastră.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro