vineri 21 iunie 2024

Femeia arsă de la Floreasca. Epilog?

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Epilog sau bătaie de joc în dosarul femeii arse de medicii de la Floreasca?! Chirurgul Mircea Beuran, dat afară de la șefia secției. Spitalul a fost amendat cu 260.000 lei. Medicii participanți au primit și ei 2000 de lei sancțiune, fiecare!! Ministrul Sănătății va explica mâine concluziile raportului și sancțiunile. Abia aștept!

Până atunci, am câteva mesaje:
– Îi rog pe fanii lui Beuran să nu sară ca arși că le-a fost demis idolul. Pe surse, cică raportul arată că șeful chirurgilor are 10 capete de acuzare (încălcării ale protocoalelor spitalicești). Să vedem documentele și apoi țipați..
– Medicii de la Floreasca ar fi intrat în grevă pentru a-și salva șeful. Ăia chiar nu sunt normali la cap?! Le-au fost crescute salariile aproape ca în occident și ăștia o țin tot cu sforarii și sindicalisme?! La muncă, măi oameni și lăsați organele de anchetă să își facă treaba
– Managerul spitalului cică a luat măsura schimbării lui Beuran! Pe bune?! Adică băiatul ăla care a câștigat dubios (ca să nu zic penal) concursul și care speră acum să o dea la pace cu ministrul PNL?? Și-a demis mentorul sperând că scapă el sau e blat ordinar?!
– Din informațiile pe surse nu pricep totuși care este vinovatul de omor din culpă. Fiindcă despre asta vorbim. O femeie a fost arsă de vie, cauza decesului fiind fix aceasta. Rămâne ca vinovat sa fie instrumentarul de ultimă generație???

Abia aștept prima emisiune cu ministrul Sănătății! Am atâtea de clarificat, că sigur o să plece șifonat de acolo. Sau poate le lămurește pe toate, cine știe….

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro