Eșecul procurorilor. Interlopul Bebino, achitat

Interlopul Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, a fost achitat pentru tentativă de omor în dosarul răfuielii sângeroase în care a fost implicat în ianuarie 2020. Judecătorul de la Tribunalul București este de părere că nu sunt probe împotriva sa.

„Bebino” şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis „Joe” şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor după o răfuială sângeroasă în care au fost implicaţi la data de 9 ianuarie 2020, în Capitală.

În timpul răfuielii, care fost filmată de o cameră de supraveghere, Bebino a fost tăiat cu sabia la un deget.

„Joe” şi Ionescu au recunoscut acuzaţiile, fiind condamnaţi în primă instanţă la câte şase ani şi opt luni de închisoare. „Bebino” nu a recunoscut acuzaţiile, iar în urma procesului, magistrații de la Tribunalul Bucureşti l-a achitat pe liderul Clanului Sportivilor.

„Singurii care confirmă acţiunea de înjunghiere (n.r. de care este acuzat „Bebino”) sunt persoana vătămată Împuşcatu Florin şi martorii B.B, respectiv I.M., care au participat la acţiunea de vătămare a inculpatului fiind în relaţii de duşmănie cu acesta.

Or, inculpatul, martorul M.B.B. şi cei care nu au fost implicaţi în conflict, imaginile video şi procesele verbale de redare a interceptărilor telefonice demonstrează neveridicitatea acuzaţiei formulate. Concluzionând, consideră instanţa că în cauză sunt incidente depoziţiile prev. de art. 16 alin. 1 lit. c C.pr.pen. întrucât fapta nu a fost săvârşită de inculpatul Alecu Emil Marius”, se arată în sentinţa Tribunalului Bucureşti, care nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, scrie Adevărul.

Comentează pe FACEBOOK