sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Eu o şterg pe Austria de pe globul pământesc!

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Este afirmația pe care a făcut-o omul de afaceri Gigi Becali. Acesta crede că România trebuie să riposteze dur după umilința la care a fost supusă în procesul aderării la Schengen.

Potrivit acestuia, reacțiile trebuie să vina de mai sus, de la nivelul președintelui Klaus Iohannis.

„Eu o şterg pe Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria.

Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili. (….)

Pentru mine, Austria nu mai există pe glob. Eu dacă trebuie să trec prin Austria ocolesc 17 țări, dar nu mai trec prin Austria. Eu ce zic și fac. Prima dată și prima dată, semnalul se dă de sus. Un gest extrem să facă Klaus Iohannis, care e președintele României și pe care l-au ales românii două mandate.

Eu dacă eram mâine demnitar, nu dormeam în noaptea asta. Mă sculam la patru și mă pregăteam să ma duc la Guvern să iau măsuri împotriva la criminali. După ce ei au furat cât au fost imperiu de la toate țările, acum, când sunt o țară mică, toți criminalii au rămas și vor incă să mai fure”, a declarat Becali pentru as.ro.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro