miercuri 6 decembrie 2023

Halucinant! MOL Caramfil a bagat benzina de 15 lei/litru

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Miercuri seara, prețurile la carburant au explodat în România.  Panica s-a instaurat peste tot. Pe rețelele de socializare curg imagini cu prețuri de 10-11 lei pe litru la anumite benzinării din țară. Multa lume e de părere că avem de-a face cu un Fake news major.

Jurnalist.ro vă prezintă în exclusivitate prețurile în timp real, înregistrate la orele 20.30, în stațiile din Capitală.  Este o aplicație a celor de la Protecția Consumatorilor,  care dă posibilitatea clienților să se informeze în timp real, în funcție de zona în care se află.

După cu vedeți,  în timp ce Petrom a rămas pe valori reale, ungurii de la MOL au sărit cu prețurile la cote astronomice. Dar doar la stațiile din anumite zone. La Caramfil, de exemplu, în sectorul 1, un sortiment de benzină despre care ei spun că ar fi aditivat în mod special, a depășit 15 lei/litru… Îl găsiți doar acolo, fiind o benzină despre care vânzătorii spun că are o cifră octanica foarte mare.

La scurt timp după ce vestea scumpirilor a ajuns la români,  stațiile Peco au fost luate cu asalt. Imaginile cu nebunia de la pompe au făcut deliciul internauților

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro